Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ТРУБКИ З СМЕТАНОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:40
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Таблица калорийности приправ
Роботы не дадут американцам обжираться
Нормальное кровяное давление у мужчин и женщин
Мужчины лучше могут подавлять голод, чем женщины


ТРУБКИ З СМЕТАНОЮ


Яйця розтирають з цукром, додають невеликими порціями борошно і розтирають, аж поки маса не стане білою і рівною. Підготовлену масу виливають на змащений жиром лист так, щоб шар тіста був тонким. Товстий шар утруднює згортання трубки.

Лист ставлять в духовку на 2—3 хвилини, потім виймають і гаряче тісто розрізують на квадратики, як для вареників, і згортають їх у трубки з допомогою бляшаної трубки (цю операцію слід робити швидко, щоб тісто не прохолонуло). Потім трубки знову ставлять в духовку на 1 хвилину. Після охолодження трубки наповняють збитими вершками або кремом, а зверху прикрашають суницями чи полуницями або ягодами з варення без сиропу.

На 0,5 склянки борошна — 3 яйця, 3/4 склянки цукру, І склянку вершків або крему, 0,5 склянки полуниць або суниць, І ст. ложку масла.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: трубочки, пирожное




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 635 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ТРУБКИ З СМЕТАНОЮ"

ТРУБКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика