Яйця розтирають з цукром, додають невеликими порціями борошно і розтирають, аж поки маса не стане білою і рівною. Підготовлену масу виливають на змащений жиром лист так, щоб шар тіста був тонким. Товстий шар утруднює згортання трубки.
Лист ставлять в духовку на 2—3 хвилини, потім виймають і гаряче тісто розрізують на квадратики, як для вареників, і згортають їх у трубки з допомогою бляшаної трубки (цю операцію слід робити швидко, щоб тісто не прохолонуло). Потім трубки знову ставлять в духовку на 1 хвилину. Після охолодження трубки наповняють збитими вершками або кремом, а зверху прикрашають суницями чи полуницями або ягодами з варення без сиропу.
На 0,5 склянки борошна — 3 яйця, 3/4 склянки цукру, І склянку вершків або крему, 0,5 склянки полуниць або суниць, І ст. ложку масла.