Черству булку розтирають на тертці і просівають, роблять заглиблення і кладуть в нього цукор, масло, розтертий мигдаль, розтерту цедру з цитрини, трохи кориці і гвоздики, вливають жовтки і замішують тісто. Добре вимісивши, тісто розкачують на дві довгі смуги завширшки в долоню і випікають в духовці. На одну смугу кладуть мармелад, а зверху накривають густою піною збитих білків з цукром. Зверху білків кладуть другу смугу спеченого тіста і ще теплою розрізують її на окремі тістечка квадратної чи прямокутної форми.
На 150 г тертої булки — 150 г масла, 200 г цукру, 150 г мигдалю, 4 жовтки, 4 білки, цедру з 1 цитрини, 0,5 чайно і ложки кориці і гвоздики.