Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ТІСТЕЧКА З ТЕРТОЇ БУЛКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.11.2024, 23:27
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Таблица калорийности фруктов
Загар безопасен
Перевести внутренние биочасы можно с помощью кофе: ученые
Ученые нашли связь между продолжительностью сна в молодости и старческим слабоумием (деменцией)


ТІСТЕЧКА З ТЕРТОЇ БУЛКИ


Черству булку розтирають на тертці і просівають, роблять заглиблення і кладуть в нього цукор, масло, розтертий мигдаль, розтерту цедру з цитрини, трохи кориці і гвоздики, вливають жовтки і замішують тісто. Добре вимісивши, тісто розкачують на дві довгі смуги завширшки в долоню і випікають в духовці. На одну смугу кладуть мармелад, а зверху накривають густою піною збитих білків з цукром. Зверху білків кладуть другу смугу спеченого тіста і ще теплою розрізують її на окремі тістечка квадратної чи прямокутної форми.

На 150 г тертої булки — 150 г масла, 200 г цукру, 150 г мигдалю, 4 жовтки, 4 білки, цедру з 1 цитрини, 0,5 чайно і ложки кориці і гвоздики.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пирожное




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 586 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ТІСТЕЧКА З ТЕРТОЇ БУЛКИ"

ТІСТЕЧКА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика