Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Печені яблука з волоськими (грецькими) горіхами та медом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Излишний вес не только вреден, но и полезен
Смертельный коктейль: алкоголь и лекарства
Coca-Cola финансирует исследования о бесполезности диет
Ученые выяснили новейший метод борьбы с избыточным весом


Печені яблука з волоськими (грецькими) горіхами та медом


2 великих твердих яблука
2 ст. л. меду
70 г родзинок
60 г горіхів
1/2 ч. л. меленої кориці

У яблук відріжте верхню частину та обережно тонким ножем та чайною ложкою дістаньте середину. Не проткніть яблуко наскрізь, інакше весь сік витече при запіканні.

Горіхи трохи подрібніть ножем. Половину горіхів відкладіть, а іншу половину змішайте з родзинками, медом та корицею.

Цю суміш покладіть до яблук, зверху розкладіть горіхи, що залишились.

Розігрійте духовку до 190 °С. Яблука покладіть на деко, не накривайте їх. Запікайте яблука приблизно 15 хвилин до напівготовності. Горіхи зверху повинні зарум’янитися. Потім накрийте яблука відрізаними кришками та запікайте до повної готовності.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: яблоко




Категория: Сладости | Добавлено 21.09.2017
Просмотров: 441 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Печені яблука з волоськими (грецькими) горіхами та медом"

Печені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика