Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мочені яблука традиційні
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:54
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Парадокс ожирения: люди с избыточным весом живут дольше
Нужен ли мужчинам силикон в женской груди?
Продукты, которые помогут в уходе за кожей
Диетическая тарелка


Мочені яблука традиційні


Яблука, житня солома або листки хрону, смородини, вишні

Для розсолу: 1 л води, 20 г житнього борошна, 5 г солі

Борошно заварити в окропі, усипати сіль, дати настоятися 2—3 год і процідити. На дно ємності покласти частину соломи або листків. Зверху викласти яблука (хвостиками догори), перекладаючи листками, що залишилися, або соломою. Залити охолодженим розсолом, щоб яблука були повністю ним покриті. Поставити гніт. Залишити за кімнатної температури на 3—4 дні. Коли почнеться активне шумування, ємність перенести в прохолодне місце. За необхідності додавати розсіл.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: яблоко




Категория: Заготовки | Добавлено 20.10.2017
Просмотров: 400 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мочені яблука традиційні"

Мочені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика