Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. В’ялені яблука зі збереженням кольору
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:50
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Мужчины умирают раньше женщин вовсе не из-за вредных привычек
Сочетаемость продуктов
Жиры (липиды)
Ученые рассказали о 15 тихих признаках рака


В’ялені яблука зі збереженням кольору


Тверді яблука

Яблука нарізати скибочками або кільцями завтовшки 5—7 мм, видалити серцевину. Бланшувати 2 хв у гарячій підсоленій воді (7 г солі на 1 л води), потім відкинути на друшляк і дати рідині стекти. Яблука обсушити, викласти на деко і в’ялити в духовій шафі за температури близько 100 °С. Дверцята залишити відкритими. Час від часу яблука перемішувати. Зберігати в герметичній ємності.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: яблоко




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 471 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "В’ялені яблука зі збереженням кольору"

В’ялені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика