Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення з апельсинів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

У тучных людей деградирует мозг
Много ли соли мы едим?
Мужчины не вымрут: ученые
Жареные овощи вредны для зубов


Варення з апельсинів


1 кг апельсинів, 1,5 кг цукру, 600 мл води, 5 мл лимонного соку, ванілін

Апельсини очистити від шкірки й білої плівки, бланшувати в окропі до м’якості. Потім розрізати на 6—8 частин. У воду, в якій варилися апельсини, додати цукор, зварити густий сироп. Викласти апельсини, варити до потрібної густоти. Наприкінці варіння додати лимонний сік і ванілін. Гаряче варення розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: апельсин




Категория: Заготовки | Добавлено 30.11.2017
Просмотров: 411 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення з апельсинів"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика