Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гарбузові цукати з апельсином
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 15:28
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Что сулит год Тигра?
7 продуктов, из-за которых мы толстеем
Ученые выяснили, как избавиться от диабета
Только 10% клеток в Вашем организме принадлежат Вам...


Гарбузові цукати з апельсином


1 кг гарбуза, 1 апельсин, 800 г цукру, 200 мл води

Гарбуз вимити, очистити від шкірки й насіння, нарізати брусочками або кубиками, посипати невеликою кількістю цукру й залишити до виділення соку. Сік злити. Апельсин вимити, обдати окропом, нарізати невеликими скибочками разом із цедрою, видалити кісточки, залити окропом і варити протягом 10 хв. Додати цукор, варити на слабкому вогні до його повного розчинення. Доведеним до кипіння сиропом залити підготовлені шматочки гарбуза, остудити. Остиглу масу поставити на повільний вогонь і варити до прозорості. Уварені шматочки гарбуза вийняти із сиропу, підсушити в духовій шафі за невисокої температури, обваляти в цукровій пудрі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: апельсин, тыква




Категория: Заготовки | Добавлено 15.11.2017
Просмотров: 499 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гарбузові цукати з апельсином"

Гарбузові

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика