Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ягоди з цукром
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:18
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Загар безопасен
25 советов поведения мужчины в постели, которые могли бы дать девушки
Диетологи признали шоколад лучшим средством для похудения
Что есть в новогоднюю ночь, чтобы не набрать лишний вес


Ягоди з цукром


Для приготування цього виду консервів можна використати червону і чорну смородину, суниці, журавлину, аґрус, полуниці, малину, чорниці та ожину. Ягоди відсортовують від пошкоджених і недостиглих, очищають від плодоніжок і чашолистиків, миють у проточній воді, викладають на решето і підсушують на повітрі.

Сухі ягоди подрібнюють на м'ясорубці, потім до маси додають цукор з розрахунку 2 кг на 1 кг ягід і старанно перемішують. Одержану масу вкладають у чисті сухі банки, накривають сухими чистими кришками і злегка їх прикатують.

Цукрово-ягідна суміш може зберігатись у прохолодному місці протягом 6 місяців.

Ягоди з цукром взимку можна використовувати для приготування киселів, мусів, зефіру та інших страв.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: ягоды




Категория: Заготовки | Добавлено 30.08.2015
Просмотров: 528 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ягоди з цукром"

Ягоди

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика