Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ З М'ЯСОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 05:28
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Свекольный сок - признан лучшим обезбаливающим средством
Ученые опровергли расхожее мнение о пользе для всех алкоголя в малых дозах
Голод-целитель
Странное воскрешение


БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ З М'ЯСОМ


Дрібно нарубані миті кістки варять 3— 4 години, додають м'ясо і варять до готовності. Зварене м'ясо нарізують порціями, а бульйон цідять. Обчищені і промиті буряки шаткують соломкою, солять, збризкують оцтом, змішують, кладуть у каструлю, додають жир, зібраний з відвару, томат, цукор і тушкують до півготовності. Цибулю, очищені і обмиті корені моркви та петрушки шаткують соломкою і злегка обсмажують на маслі. У проціджений бульйон кладуть нарізану частками картоплю, доводять до кипіння, додають нарізану кубиками свіжу капусту і варять 10—15 хвилин. Потім в бульйон кладуть тушковані буряки, злегка підсмажені разом з цибулею корені, нарізані свіжі помідори, чорний і запашний перець, лавровий лист і підсмажене, розведене відваром, борошно.

Дають 5 хвилин покипіти, заправляють товченим з зеленню петрушки і часником салом, доводять до кипіння і дають настоятися протягом 15—20 хвилин. Подаючи на стіл, у борщ кладуть порцію вареного м'яса, сметану і посипають зеленню петрушки.

На 400 г м'яса — 400 г капусти, 400 г картоплі, 250 г буряків, по 0,5 склянки томату і сметани, по 1 кореню моркви і петрушки, І цибулину, 20 г сала, 1 ст. ложку вершкового масла, по 1 ст. ложці оцту і цукру, І—2 зубки часнику, по 2 горошини чорного та запашного перцю, 1 лавровий листок.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: борщ




Категория: Первые блюда | Добавлено 28.09.2014
Просмотров: 603 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ З М'ЯСОМ"

БОРЩ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика