Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЮШКА ПЕРЛОВА З ГРИБАМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 02:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Стресс и витамины
Любовь по-европейски
Ученые выяснили, кто сможет дожить до 80-ти лет
Энергетическая ценность продуктов


ЮШКА ПЕРЛОВА З ГРИБАМИ


Цибулю, моркву і петрушку дрібно шаткують, злегка обсмажують в маслі, додають підсмажене борошно, змішують, кладуть у каструлю з напівзвареними на 8 склянках води грибами і продовжують варити до готовності грибів. Готові гриби нарізують дрібними кубиками або дрібно січуть, а відвар, в якому вони варились, проціджують. В проціджений відвар кладуть нарізану великими кубиками картоплю, варять 15—20 хвилин, додають напівзварені перлові крупи, посічені гриби, перець, сіль, буряковий квас і варять все разом до готовності.

Готову юшку заправляють сметаною, а подаючи на стіл, посипають дрібно посіченою зеленню петрушки.

На 100 г сушених грибів — 100 г перлових крупів, 1 кг картоплі, по 1 кореню моркви і петрушки, 1 цибулину, 2 ст. ложки вершкового масла, 0,5 склянки сметани, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 склянку бурякового квасу, 2 горошини чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: перловка




Категория: Первые блюда | Добавлено 01.10.2014
Просмотров: 719 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЮШКА ПЕРЛОВА З ГРИБАМИ"

ЮШКА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика