Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СУДАК З ПЕЧЕРИЦЯМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 08:55
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

12 причин, почему вы толстеете, хотя едите немного
Борьба с излишним весом: список полезностей
Сахар подпитывает депрессивное состояние
Ученые нашли связь между продолжительностью сна в молодости и старческим слабоумием (деменцией)


СУДАК З ПЕЧЕРИЦЯМИ


Цибулю, корені моркви і петрушки обчищають, нарізують, заливають гарячою водою і варять 15—20 хвилин, відвар проціджують.

Судак очищають, промивають, нарізують порціями, заливають процідженим овочевим відваром, кладуть лавровий лист і варять до готовності. Печериці обчищають, промивають, нарізують шматочками, припускають разом з цитриновою кислотою чи оцтом, додають підсмажене на маслі борошно, перець, вливають бульйон, в якому варився судак, і добре проварюють. Картоплю обчищають і варять до готовності.

Судак подають з відвареною картоплею, поливаючи підливою з печерицями і посипаючи дрібно посіченою зеленню петрушки.

На І кг судака — 250 г печериць, З ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1/2 цибулини, по0,5 кореня моркви і петрушки, 1 лавровий листок, 5 горошин чорного перцю, 1 г цитринової кислоти, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, З склянки овочевого відвару.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: судак




Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
Просмотров: 610 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СУДАК З ПЕЧЕРИЦЯМИ"

СУДАК

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика