Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СУДАК З ПЕЧЕРИЦЯМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:35
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

О полезных свойствах авокадо
Стало известно, сколько нужно работать на работе, чтобы не умереть рано
Как бороться с депрессией?
Ученые сделали сенсационное заявление о пользе сала


СУДАК З ПЕЧЕРИЦЯМИ


Цибулю, корені моркви і петрушки обчищають, нарізують, заливають гарячою водою і варять 15—20 хвилин, відвар проціджують.

Судак очищають, промивають, нарізують порціями, заливають процідженим овочевим відваром, кладуть лавровий лист і варять до готовності. Печериці обчищають, промивають, нарізують шматочками, припускають разом з цитриновою кислотою чи оцтом, додають підсмажене на маслі борошно, перець, вливають бульйон, в якому варився судак, і добре проварюють. Картоплю обчищають і варять до готовності.

Судак подають з відвареною картоплею, поливаючи підливою з печерицями і посипаючи дрібно посіченою зеленню петрушки.

На І кг судака — 250 г печериць, З ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1/2 цибулини, по0,5 кореня моркви і петрушки, 1 лавровий листок, 5 горошин чорного перцю, 1 г цитринової кислоти, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, З склянки овочевого відвару.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: судак




Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
Просмотров: 592 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СУДАК З ПЕЧЕРИЦЯМИ"

СУДАК

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика