З борошна, яєць, цукру і молока замішують тісто і випікають млинчики. Очищене і промите м'ясо судака (без шкіри і кісток) нарізують тонкими пластинками, солять, обсмажують, кладуть на підсмажений бік млинчика, складають у вигляді книжечки, змазують яйцем, посипають сухарями, обсмажують до рум'яного кольору і ставлять у духовку досмажуватись.
До млинчиків з рибою подають томатну підливу.
Приготування підливи. Моркву і цибулю нарізують, злегка обсмажують на маслі, додають злегка підсмажене борошно і томат, розводять рибним бульйоном, варять, проціджують, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.
На 1 кг судака — 1 склянку пшеничного борошна, 1 яйце, 1 чайну ложку цукру, 2 склянки молока, 100 г вершкового масла, 2 ст. ложки сухарів, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1/4 цибулини, 1/2 кореня моркви, 1/2 склянки томату-пюре, 3/2 склянки бульйону.