Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
22.11.2024, 06:08 |
|
Поиск
СУДАК, ЗАПЕЧЕНИЙ З ГРИБАМИ І РАКАМИ
Судак очищають, промивають, розрізують на порції, варять ЗО хвилин, знімають з вогню, охолоджують, виймають кістки, кладуть куски на білі металеві сковорідки, посипають маринованими дрібними грибами, раковими шийками і ніжками, заливають розігрітим вершковим маслом і запікають у духовці. Подаючи на стіл, судак посипають сухарями.
На 600 г судака — 200 г дрібних маринованих грибів, 15 раків, 6 ст. ложок вершкового масла. 4 ст. ложки сухарів.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: раки, судак
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
|
Просмотров: 664
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "СУДАК, ЗАПЕЧЕНИЙ З ГРИБАМИ І РАКАМИ"
|
|