Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЗАЛИВНЕ З СУДАКА В ЦІЛОМУ ВИГЛЯДІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Ученые установили три важных этапа старения человека
Разработано искусственное сердце для человека, принцип работы которого позаимствован у тараканьего
Запасаемся витаминами на зиму
Японцы придумали... медведя от храпа (фото)


ЗАЛИВНЕ З СУДАКА В ЦІЛОМУ ВИГЛЯДІ


Судака чистять, обережно відокремлюють ножем верхній плавець і зябра, потрошать і добре промивають. В рибний котел з решіткою кладуть рибу, прив'язавши її до решітки шпагатом за голову і хвіст, заливають холодною водою, кладуть лавровий лист, перець горошком, нарізану моркву, петрушку, ріпчасту цибулю, солять і ставлять на плиту варити до готовності, не даючи страві сильно кипіти.

Потім судака охолоджують у відварі, виймають з решіткою, дають відвару стекти, зрізають шпагат і кладуть рибу на блюдо черевцем донизу. Відвар виварюють до світло-жовтого кольору, додають желатин, попередньо розмочений у воді, розмішують, щоб він повністю розчинився, і доводять до кипіння. Додають половину злегка збитих і розведених холодним відваром яєчних білків, добре розмішують і знову доводять до кипіння. Після цього додають другу частину білків, доводять їх до кипіння і варять на слабкому вогні 10— 15 хвилин.

Приготовлене желе проціджують, дають прохолонути і швидко заливають охолоджений судак тонким шаром, дають остигнути і кладуть навколо судака половинки помідорів, варених яєць і корнішонів.

В отвір спинного плавця можна покласти нарізаний гребінцем зелений огірок.

Можна заливати цілого судака в окремій формі.

На 2 кг судака — по 1 кореню петрушки, моркви, 1 цибулину, 1 лавровий листочок, 10 зерен чорного перцю, 8 г желатину на склянку відвару; для освітлення відвару 1/3 яйця на склянку відвару.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: судак




Категория: Закуски | Добавлено 19.10.2014
Просмотров: 736 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЗАЛИВНЕ З СУДАКА В ЦІЛОМУ ВИГЛЯДІ"

ЗАЛИВНЕ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика