Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЗАЛИВНЕ З СУДАКА ПО-УКРАЇНСЬКОМУ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 10:20
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

10 продуктов, стимулирующих аппетит
Кремлевская диета
Ученый развенчал многие мифы о диетах
Загрязненный воздух - причина... ожирения


ЗАЛИВНЕ З СУДАКА ПО-УКРАЇНСЬКОМУ


Обчищеного судака разом з селерою, морквою, петрушкою, ріпчастою цибулею, лавровим листом, перцем горошком і сіллю варять у рибному котлі з решіткою. Потім знімають шкірку і відділяють м'ясо від кісток. Остигле м'ясо укладають на блюдо в два ряди. Відвар, у якому варився судак, добре виварюють до світло-жовтого кольору, проціджують, додають попередньо розмочений желатин і розмішують до повного розчинення желатину. Хрін трохи змочують в оцті, труть його на тертці і додають нарізаної зеленої цибулі, змішують з підготовленим відваром, дають охолонути, заливають судака на блюді і ставлять у холодне місце для остигання.

На 2 кг судака — по 1 кореню селери, моркви і петрушки, І цибулину, 200 г хріну, 200 г зеленої цибулі, 1 лавровий листочок, 10 зерен чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: судак




Категория: Закуски | Добавлено 19.10.2014
Просмотров: 1106 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЗАЛИВНЕ З СУДАКА ПО-УКРАЇНСЬКОМУ"

ЗАЛИВНЕ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика