Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПОМІДОРИ З НАЧИНКОЮ З М'ЯСА І ПШОНЯНОЇ КАШІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 11:20
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Самые полезные ингредиенты гарниров
Оливковое масло - эликсир долголетия
Систематическое недосыпание увеличивает риск сердечных заболеваний у женщин
Шесть мифов о здоровом образе жизни


ПОМІДОРИ З НАЧИНКОЮ З М'ЯСА І ПШОНЯНОЇ КАШІ


Приготовлені помідори наповняють начинкою з м'яса і пшоняної каші, кладуть у сотейник або каструлю, посипають сухарями і ставлять на 15—20 хвилин в духовку.

Приготування начинки. Промите м'ясо нарізують кубиками, кладуть у каструлю і тушкують до готовності. Стушковане м'ясо пропускають крізь м'ясорубку, змішують з розсипчастою пшоняною кашею і заправляють смаженою січеною цибулею, меленим перцем і сіллю. При подачі на стіл помідори поливають підливою і посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Борошно підсмажують, розводять бульйоном, додають сметану, підсмажений томат і лавровий лист, добре розмішують, доводять до кипіння, солять і проціджують.

На 1 кг помідорів — 0,5 склянки пшона, 200 г м'яса, 1 ст. ложку сухарів, 2 цибулини, 1,5 ст. ложки жиру, 5 горошин чорного перцю, І ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки.

Для підливи — 2 склянки бульйону, І ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 0,5 склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры




Категория: Вторые блюда | Добавлено 17.10.2014
Просмотров: 927 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПОМІДОРИ З НАЧИНКОЮ З М'ЯСА І ПШОНЯНОЇ КАШІ"

ПОМІДОРИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика