Із свинячої корейки нарізують порціонні куски, відбивають, надають їм форми битків, солять, посипають перцем і смажать на добре розігрітому жирі. Квашену капусту віджимають, тушкують і заправляють злегка обсмаженою цибулею, змішаною з томатом і підсмаженим борошном, цукром, злегка обсмаженою морквою, перцем та сіллю. Картоплю чистять, миють, варять і приготовляють пюре, додаючи масла. Сотейник змащують маслом, посипають сухарями і на дно його кладуть рівним шаром приготовлену капусту, на неї — смажені свинячі битки, а на них — картопляне пюре, посипають сухарями, збризкують маслом і запікають у духовці.
На 500 г свинини — 1/2 ст. ложки жиру для смаження битків, 500 г картоплі, 1 ст. ложку вершкового масла дчя пюре, 500 г квашеної капусти, 1/2 морквини, 1/2 цибулини, 1 ст. ложку томату-пюре, 1 ст. ложку жиру для капусти, по 1 1/2 чайних ложки пшеничного борошна і цукру, 1 ст. ложку сухарів, 2 горошини чорного перцю.