Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
20.05.2024, 09:01 |
|
Поиск
Биточки, запечені під сметанним соусом, з рисом (по-козацькому)
Котлетне м'ясо: яловичина — 101 або свинина — 87, або телятина — 112, або баранина, козлятина — 103, хліб пшеничний — 18, молоко або вода — 24, сухарі— 10, маса напівфабрикату (биточки)— 123, жир тваринний топлений харчовий — 6, маса смажених биточків— 100; гарнір — 140, соус—100, сир — 4; маса напівфабрикату — 341. Вихід — 300.
Зварену розсипчасту рисову кашу заправити пасерованим томатом. На порціонну сковороду, змащену жиром, покласти заправлений рис, зверху —підсмажені биточки, залити сметанним соусом, посипати тертим сиром І запікати. Подавати у порціонній сковороді, в якій запікали, посипати подрібненою зеленню петрушки.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: биточки
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 01.09.2015
|
Просмотров: 1208
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Биточки, запечені під сметанним соусом, з рисом (по-козацькому)"
|
|