Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БИТКИ М'ЯСНІ ПО-СЕЛЯНСЬКОМУ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Лечение специями
Электрошок поможет вылечить морскую болезнь: исследование
Гранат - залог успешных родов
Шесть самых вредных пищевых продуктов


БИТКИ М'ЯСНІ ПО-СЕЛЯНСЬКОМУ


Підготовлене м'ясо пропускають крізь м'ясорубку з крупною решіткою, змішують з посіченою сирою цибулею, додають меленого перцю, солі, добре вимішують, виробляють кульки, надають їм форми битків, обкачують в сухарях і обсмажують на жирі. Половину взятої норми злегка обсмаженої цибулі кладуть на дно сотейника, поверх — половину варених, обсмажених грибів, а потім — обсмажені битки, посипають рештою цибулі і грибів, заливають грибним відваром і тушкують 10—15 хвилин. Для гарніру тушкують у грибному відварі обчищену картоплю, додаючи томату і жиру.

Подаючи на стіл, битки поливають соком, в якому вони тушкувались.

На 500 г яловичини — 1 цибулину в м'ясо, 1 ст. ложку сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, 50 г сушених або 150 г свіжих грибів, З цибулини для пересипання битків, 1,5 склянки грибного відвару, 2 горошини чорного перцю, 1 лавровий листок, 2 ст. ложки томату-пюре, 1 кг картоплі, І ст. ложку вершкового масла для тушкування картоплі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: биточки




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 540 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БИТКИ М'ЯСНІ ПО-СЕЛЯНСЬКОМУ"

БИТКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика