Вирізку або тонкий край очищають від пліви і сухожиль, натирають цитриновою кислотою або цитриною, солять, обсипають борошном, обсмажують на добре розігрітому вершковому маслі до рум'яного кольору з обох боків і ставлять на 20—25 хвилин у духовку досмажуватись.
Готову полядвицю нарізують впоперек волокон тонкими шматками по 3—4 на порцію.
Подають на стіл із смаженою картоплею, поливаючи соком і жиром, в яких смажилась вирізка, і посипаючи зеленню петрушки.
На 1 кг вирізки або тонкого краю яловичини — 2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 г цитринової кислоти або півцитрини, 1 ст. ложку дрібно посіченої петрушки, 1,5 кг картоплі, З ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі.