Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Курка фарширована (галантин)
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:40
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Вы не пробовали черных людей?
С чем лучше подавать шампанское к новогоднему столу
Как невероятно легко остановить распространение рака в организме
Семь заблуждений, мешающих похудеть


Курка фарширована (галантин)


Курка — 94, свинина — 27, шпик — 9, яйця —1/4 шт., фісташки — 16 або зелений горошок—12, молоко — 34, мускатний горіх — 0,1, перець мелений— 0,01, маса напівфабрикату — 129; маса готової фаршированої курки — 75. Гарнір — 50, соус — 25. Вихід— 150.

В обробленої курки надрізати вздовж спинки шкіру і відокремити її від м'якоті і кісток. З кісток зняти м'якоть і філе. З м'якоті курки, телятини і не жирної свинини приготувати кнельну масу, покласти в неї нарізані маленьки ми кубиками шпик, варений язик, обчищені фісташки, зелений горошок, додати яйця, молоко, сіль, перець, порошок мускатного горіха, ретельно вимішати

Філе птиці відбити, покласти його на середину шкіри курки, на філе укласти шар фаршу і брусочки язика і шпику. Шкіру з'єднати і зашити нитками. Виробу надати вигляду цілої тушки, загорнути у марлю і перев'язати шпагатом, фаршировану курку зварити у курячому бульйоні при слабкому кипінні протягом 1—1,5 год. Потім її охолодити в цьому самому бульйоні, вийняти, покласти під легкий прес і поставити у холодильну шафу.

Перед подаванням з фаршированої курки зняти шпагат, марлю і нитки, нарізати порціонними кусками, покласти на закусочну тарілку або кругле блюдо. На гарнір використовують цвітну капусту, зелений горошок, стручки квасолі, дрібно посічене м'ясне желе. Прикрасити листками салату або зеленню петрушки. Окремо подати соус майонез з корнішонами. В разі бенкетного оформлення кожний кусок галантину або цілу тушку можна покрити сіткою желе з птиці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: курица




Категория: Вторые блюда | Добавлено 27.08.2015
Просмотров: 614 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Курка фарширована (галантин)"

Курка

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика