Шинка або окіст (Тамбовський) — 250, або рулет (Радянський) — 208, картопля — 533, цибуля ріпчаста — 238, жир — 50, сметана — 200 або соус — 200, сухарі — 20, перець чорний — 0,1. Вихід— 1000.
Шинку, рулет або окіст, відварну картоплю нарізати пластинами. Дрібно нарізану цибулю злегка підсмажити. Коли цибуля набуде жовтого кольору, додати картоплю і шинку, обсмажити, заправити сіллю і перцем. Підготовлені продукти викласти в змащену жиром порціонну сковороду, залити сметаною або соусом сметанним з томатом, посипати сухарями, збризкати жиром і запекти у жаровій шафі. Подавати у порціонній сковороді у гарячому вигляді.