Меню сайта
Категории
Форма входа
Друзья сайта
-
Наш опрос
Приветствую Вас, Гость · RSS
20.05.2024, 11:21
Поиск
Яйця під майонезом з гарніром
Яйця — 1 шт., картопля — 21, морква — 13, огірки солоні — 13, томати свіжі — 18, горошок зелений консервований— 15, маса гарніру — 60, желе — 10, майонез — 40, соус томатний — 4 Вихід— 150. Підготовлені овочі — картоплю, моркву, солоні огірки, свіжі томати — нарізати тоненькими скибочками, додати зелений консервований горошок, заправити частиною майонезу (15—20 г) і соусом Південний. Овочі укласти на овальне блюдо, зверху розмістити половинки варених яєць і залити їх рештою майонезу. Страву оформити посіченим желе і використаними овочами.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: яйца
Категория: Вторые блюда | Добавлено 28.08.2015
Просмотров: 580
| Рейтинг: 0.0 /0 |
- Оценить -
Отлично
Хорошо
Неплохо
Плохо
Ужасно
Оставить комментарий по материалу: "Яйця під майонезом з гарніром"