Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яйця, фаршировані цибулею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 21:02
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Таблица определения веса некоторых продуктов
Смертельный коктейль: алкоголь и лекарства
Предельный срок хранения продуктов в морозильной камере
Таблица калорийности приправ


Яйця, фаршировані цибулею


Яйця — 1 шт., цибуля ріпчаста — 26, масло вершкове — 3. Маса пасерованої цибулі — 3, масло вершкове — 7, сметана— 12, гірчиця—1. Вихід — 70.

Яйця зварити круто і розрізати вздовж. Для приготування фаршу цибулю дрібно нарізати і зпасерувати, додати вершкове масло, частину сметани, гірчицю, сіль, з'єднати з розтертим жовтком і перемішати. Цією масою наповнити яєчні білки. Перед подаванням полити сметаною, прикрасити зеленню.

Для фарширування яєць використовують також зернисту або кетову ікру, паштет, оселедцеве масло, пасту Океан та інші фарші.

Подавати з овочевим гарніром або без нього, прикрасити гілочками зелені.

Для приготування холодних закусок яйця варять круто. З них готують яйця під майонезом, січені фаршировані.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: яйца




Категория: Вторые блюда | Добавлено 28.08.2015
Просмотров: 553 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Яйця, фаршировані цибулею"

Яйця,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика