Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Куліш із потрухами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 26.11.2024, 00:00
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

7 продуктов, от которых мы поправляемся
Яичница против гипертонии
Зеленый чай или презерватив?
Вы не пробовали черных людей?


Куліш із потрухами


150 г пшона
500 мл води
1 цибулина
70 г моркви
50 г сала
400 г курячої печінки й сердець
1 ст. л. олії
сіль

Курячі серця переберіть, відріжте верхню частину та переріжте на 2 половини.

Ретельно промийте пшоно. Залийте водою та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь. Додайте серця.

Пшоно буде готове приблизно за 20—25 хвилин. Додайте ще води, якщо потрібно.

Сало наріжте маленькими кубиками, покладіть на пательню та на слабкому вогні витоплюйте жир.

На цьому жиру обсмажте нарізану цибулю й натерту на тертушці моркву. Всипте в куліш разом зі шкварками. Жир залишіть на пательні.

Печінку наріжте та очистіть від плівок. На пательню додайте 1 ст. л. олії та обсмажте печінку.

Коли куліш майже готовий, додайте печінку, посоліть та перемішайте. Прокип’ятіть ще 2 хвилини, зніміть з вогню та дайте настоятися 15 хвилин.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Кулеш, Кулиш




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 465 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Куліш із потрухами"

Куліш

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика