Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
26.11.2024, 00:00 |
|
Поиск
Куліш із потрухами
150 г пшона 500 мл води 1 цибулина 70 г моркви 50 г сала 400 г курячої печінки й сердець 1 ст. л. олії сіль
Курячі серця переберіть, відріжте верхню частину та переріжте на 2 половини.
Ретельно промийте пшоно. Залийте водою та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь. Додайте серця.
Пшоно буде готове приблизно за 20—25 хвилин. Додайте ще води, якщо потрібно.
Сало наріжте маленькими кубиками, покладіть на пательню та на слабкому вогні витоплюйте жир.
На цьому жиру обсмажте нарізану цибулю й натерту на тертушці моркву. Всипте в куліш разом зі шкварками. Жир залишіть на пательні.
Печінку наріжте та очистіть від плівок. На пательню додайте 1 ст. л. олії та обсмажте печінку.
Коли куліш майже готовий, додайте печінку, посоліть та перемішайте. Прокип’ятіть ще 2 хвилини, зніміть з вогню та дайте настоятися 15 хвилин.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Кулеш, Кулиш
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
|
Просмотров: 465
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Куліш із потрухами"
|
|