Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Печена картопля із салом і синьою цибулею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:17
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Питание весной
Ученые заявили, что здоровое питание - понятие относительное
Семь заблуждений, мешающих похудеть
Что такое депрессия?


Печена картопля із салом і синьою цибулею


600 г картоплі
100 г солоного сала з прошарками м’яса
2 сині цибулини
2 ст. л. олії
головка часнику
сіль
чорний мелений перець
зелена цибуля

Найкращий спосіб приготування картоплі! Картопля виходить м’якою всередині та з хрусткою скоринкою зверху.

Картоплю очистіть від шкірочки та поріжте на 4—6 частин. Залийте окропом, додайте сіль і варіть до напівготовності приблизно 10—15 хвилин. Картопля повинна бути твердою всередині.

Розігрійте духовку до 200 °С.

З картоплі злийте воду, трохи підсушіть на слабкому вогні, додайте олію та перемішайте, підкидаючи картоплю в каструлі, ще трохи посоліть.

Цибулини розріжте кожну на 6 частин. Головку часнику переріжте на 2 частини.

Викладіть картоплю, цибулю та часник в один шар на деко, зверху розкладіть порізане шматочками сало. Запікайте до рум’яної скоринки. Коли часник почне горіти, просто дістаньте його та відкладіть — свій аромат він уже віддав.

Подавайте, притрусивши зеленою цибулею та чорним перцем.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: картофель




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 432 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Печена картопля із салом і синьою цибулею"

Печена

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика