Великі картоплини обчищають від шкірки, промивають, варять до напівготовності і вирізують серцевину. Промиті сухі гриби варять до готовності, дрібно січуть, додають посічену підсмажену цибулю, посічені варені яйця, мелені сухарі, дрібно нарізану зелень петрушки, сіль. Все добре змішують і фарширують підготовлену картоплю, кладуть и в сотейник, заливають відваром, у якому варились гриби, накривають покришкою і тушкують до готовності. При подачі на стіл на кожну картоплину кладуть кусочок масла і посипають зеленню петрушки.
На 1,5 кг картоплі — 50 г сухих грибів, 2 яйця, по 2 ст. ложки мелених сухарів і розтопленого вершкового масла, 50 г ріпчастої цибулі, 20 г зелені петрушки, І склянку грибного відвару. Крім того, беруть по шматочку вершкового масла для того, щоб покласти на кожну картоплину при подачі на стіл.