Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Смажена картопля з грибами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ученые определили молодящие напитки
О пользе кофе
Роботы не дадут американцам обжираться
Овсянка не только полезна, но и опасна для здоровья


Смажена картопля з грибами


400 г картоплі
200 г печериць чи інших грибів
1 цибулина
олія
1/2 ч. л. чорного перцю горошком
1 шт. лаврового листя
сіль

Картоплю почистіть та наріжте на 8—10 частин, печериці — на 2—4 частини.

Нарізану великими шматками цибулю обсмажте до прозорості, додайте печериці та готуйте до золотистого кольору. Відкладіть.

На цю саму пательню додайте ще олії. Добре розігрійте. Картоплю обсушіть та смажте. Мішайте дуже рідко, тільки коли схопиться скоринка. Додайте чорний перець та лаврове листя.

Коли картопля трохи засмажиться, додайте печериці та посоліть. Готуйте все разом до золотистого кольору.

Зменшіть вогонь та накрийте картоплю з грибами кришкою, готуйте до м’якості картоплі.

Подавайте з солоними огірками чи помідорами.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: картофель, картошка




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 445 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Смажена картопля з грибами"

Смажена

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика