Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Печена картопля на солі зі сметанним соусом і шкварками
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:47
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Пивной живот образуется не от потребления пива
Взаимозаменяемость отдельных видов продуктов
Японцы придумали... медведя от храпа (фото)
Запасаемся витаминами на зиму


Печена картопля на солі зі сметанним соусом і шкварками


4 великих картоплини
150 г підчеревини
1 свіжий огірок
300 г сметани жирністю 25 %
чорний мелений перець
0,5 кг крупної солі
зелень кропу

Духовку розігрійте до 180 °С.

Картоплю ретельно помийте щіткою, але не очищайте, підсушіть. Відріжте 4 шматочки сала. Кожну картоплину розріжте на 2 частини вздовж, але не повністю, між половинками картоплі покладіть шматок сала та знову з’єднайте половинки.

У форму для запікання насипте сіль і покладіть картоплю зрізом донизу. Запікайте до готовності протягом 1,5—2 годин.

Тим часом приготуйте соус. Огірок наріжте дуже дрібними кубиками та змішайте зі сметаною. Решту підчеревини наріже дрібно та підсмажте у своєму жиру, поки жир не витопиться та шкварки не стануть хрусткими.

Картоплю дістаньте та обтрусіть від солі, розріжте повністю на 2 частини, подавайте із соусом і шкварками.

Можна присипати чорним перцем та кропом.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: картофель




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 416 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Печена картопля на солі зі сметанним соусом і шкварками"

Печена

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика