Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот із свіжих плодів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:52
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Напитки

Поиск

Жара: как выжить?
Таблица калорийности дичи и птицы
Ученые заявили, что здоровое питание - понятие относительное
О суточной дозе углеводов


Компот із свіжих плодів


Яблука або айва — 341, або груші — 333, вода — 710; або черешні (вишні) — 316, або сливи (персики) — 333, або абрикоси — 349, вода — 660, цукор — 150, кислота лимонна—1.

Вихід—1000.

Яблука (груші, айву) обчистити, видалити насіннєве гніздо. Щоб плоди не темнішали внаслідок окислення дубильних речовин, до варіння їх слід зберігати у підкисленій воді. У абрикосів, персиків, слив видалити кісточки, нарізати часточками.

Шкірку плодів залити водою, проварити 7—10 хв і процідити. При цьому у відвар переходить значна кількість поживних, ароматичних і смакових речовин. Для приготування сиропу у відварі або воді розчинити цукор і лимонну кислоту, довести до кипіння. У компот, який готують з кислих фруктів, лимонну кислоту не додають.

У підготовлений гарячий сироп покласти плоди. Яблука і груші варити при слабкому кипінні не більш ніж 6— 8 хв.

Сорти яблук, що швидко розварюються, і дуже спілі груші не варити, а покласти у киплячий сироп, припинити нагрівання і залишити у сиропі до охолодження. Черешні, вишні, сливи, персики покласти у гарячий сироп і довести до кипіння.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: фрукты, ягоды




Категория: Напитки | Добавлено 27.08.2015
Просмотров: 999 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот із свіжих плодів"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика