1-й спосіб. Жовтки старанно відокремлюють від білків і протягом 1 години розтирають з цукром та натертою цедрою цитрини.
До одержаної однорідної маси додають невеликими порціями картопляне борошно, добре вимішують, а потім додають збиті в піну білки і вимішують зверху вниз. Масу відразу ж викладають в підготовлену форму і випікають в духовці при невисокій температурі близько 1 години.
На 200 г картопляного борошна — 12 яєць, 400 г цукру, цедру з 1,5 цитрини.
2-й спосіб. Бісквіт виготовляють описаним вище способом, але звечора, щоб випечений торт добре остиг. Потім торт розрізують на дві частини в горизонтальному напрямі, добре змочують цукровим сиропом, в який додають ром або коньяк.
На нижній корж кладуть шар крему, розрівнюють, накривають другим коржем, але верхом вниз. Розріз повинен бути рівним, щоб добре оформити торт кремом. З бісквітного тіста виготовляють також завиванці.