Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ТОРТ БІСКВІТНИЙ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 02:46
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Любовь по-европейски
Употребляйте плоды только что сорванные с ветки
Ученые заявили, что здоровое питание - понятие относительное
Не омрачайте свой отпуск опасными продуктами питания


ТОРТ БІСКВІТНИЙ


1-й спосіб. Жовтки старанно відокремлюють від білків і протягом 1 години розтирають з цукром та натертою цедрою цитрини.

До одержаної однорідної маси додають невеликими порціями картопляне борошно, добре вимішують, а потім додають збиті в піну білки і вимішують зверху вниз. Масу відразу ж викладають в підготовлену форму і випікають в духовці при невисокій температурі близько 1 години.

На 200 г картопляного борошна — 12 яєць, 400 г цукру, цедру з 1,5 цитрини.

2-й спосіб. Бісквіт виготовляють описаним вище способом, але звечора, щоб випечений торт добре остиг. Потім торт розрізують на дві частини в горизонтальному напрямі, добре змочують цукровим сиропом, в який додають ром або коньяк.

На нижній корж кладуть шар крему, розрівнюють, накривають другим коржем, але верхом вниз. Розріз повинен бути рівним, щоб добре оформити торт кремом. З бісквітного тіста виготовляють також завиванці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: бисквит




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 540 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ТОРТ БІСКВІТНИЙ"

ТОРТ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика