Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Сластьоны
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:03
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Ученые открыли новую зависимость между массой тела и сердечно-сосудистыми заболеваниями
13 советов для задержки старения
Пивной живот - это миф
Определение нормального веса человека


Сластьоны


Борошно просівають, роблять у ньому лійкоподібне заглиблення, куди вбивають яйця, потім вливають холодну воду, в якій перед тим розчиняють сіль та цитринову кислоту, і замішують тісто з 3/4 потрібного борошна. Замішане тісто злегка посипають борошном і залишають на столі на 25—30 хвилин для набухання клейковини.

Вершкове масло промивають і змішують з рештою борошна. Змішане з борошном масло охолоджують до 10—14°. На середину тіста, розкачаного у вигляді квадрата завтовшки 2—2,5 см, кладуть масло, з'єднують кінці і зліплюють їх. Потім тісто з маслом розкачують в одному напрямі довгою смужкою і складають його в чотири шари. Так тісто розкачують 5 разів. Після кожних двох розкачувань тісто охолоджують на льоду 30—40 хвилин.

Із готового листкового тіста вирізують квадратні коржики, на середину яких кладуть варення.

Зверху варення покривають тонкими смужками тіста, змащують їх яйцем і випікають в духовці.

На І склянку борошна — 1 яйце, 5 ст. ложок вершкового масла, З ст. ложки варення, 1/2 чайной ложки цитринової кислоти.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: печенье




Категория: Сладости | Добавлено 24.11.2014
Просмотров: 768 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Сластьоны"

Сластьоны"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика