Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот із яблук і чорноплідної горобини
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:51
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Овощи и фрукты – незаменимый компонент любой диеты
Сауна: посетить и не умереть!
Излишний вес не только вреден, но и полезен
Предельный срок хранения продуктов в морозильной камере


Компот із яблук і чорноплідної горобини


1 кг яблук, жменя чорноплідної горобини, 400 г цукру, 3 л води

Яблука промити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Укласти яблука й чорноплідну горобину в стерилізовані банки, заповнивши їх наполовину. Воду довести до кипіння, додати цукор, кип’ятити 2 хв. Залити сиропом фрукти. Банки накрити стерилізованими кришками, залишити на 5 хв. Потім сироп злити, знову довести до кипіння й залити фрукти. Банки закрутити, перевернути й укутати до повного остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: рябина, яблоко




Категория: Заготовки | Добавлено 25.10.2017
Просмотров: 517 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот із яблук і чорноплідної горобини"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика