Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Помідори з часником в желе
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 15:34
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Балластные вещества
Подходит ли мне эта диета?
Хлебные единицы
Гранат - залог успешных родов


Помідори з часником в желе


2 кг помідорів, 2 цибулини, 6 зубців часнику, 1 пучок кропу, 3 бутони гвоздики, 5—6 горошин чорного перцю

Для желе: 1 л води, 3 ст. л. желатину, 100 мл 9 %-го оцту, 3 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі

Желатин залити невеликою кількістю води, залишити на 2 год. У воду, що залишилася, додати сіль, цукор, довести до кипіння. Зняти з вогню, злегка остудити, влити оцет і желатиновий розчин. Перемішати, щоб желатин повністю розчинився. На дно підготовлених банок покласти перець, гвоздику, кріп, часник. Цибулю почистити, нарізати кільцями. Помідори розрізати на 2—4 частини, викласти в банки, перешаровуючи кільцями цибулі. Залити підготовленим маринадом із желатином. Банки накрити кришками, про­стерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 5 хв, місткістю 1 л — 10 хв), закатати й охолодити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: помидоры




Категория: Заготовки | Добавлено 10.08.2019
Просмотров: 351 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Помідори з часником в желе"

Помідори

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика