Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот з порічок
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 31.05.2024, 17:52
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Озвучен ТОП-5 фруктово-ягодных соков
Борьба с излишним весом: список полезностей
Любовь по-европейски
Тест IQ наблюдательности для детей


Компот з порічок


Тверді стиглі ягоди порічок очищають від плодоніжок, миють, дають стекти воді й засипають у банки. Іноді порічки консервують з плодоніжками. Для того щоб ягоди не зморщувались і не спливали, перед розфасовуванням їх треба витримати 1—2 хв у цукровому сиропі 40— 45 %-ної концентрації, нагрітому до температури 70°С. Цей сироп можна використати для заливання ягід у банках.

Наповнені банки місткістю 0,5 л накривають кришками і стерилізують 10 хв у киплячій воді. В банку місткістю 0,5 л приблизно укладають 330—350 г порічок. Після стерилізації банки закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: йошта, компот, аргус, смородина




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 1230 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот з порічок"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика