Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Желе з порічок і чорної смородини
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Загар безопасен
Хорошая новость: диетолог разрешил ночные перекусы
Таблица калорийности яиц
С чем лучше подавать шампанское к новогоднему столу


Желе з порічок і чорної смородини

Порічки і чорну смородину сортують, відривають гілочки та плодоніжки, миють, кладуть у каструлю, заливають водою так, щоб вона покрила ягоди, і варять до виділення соку.

Сік проціджують крізь полотняний мішок і залишають до наступного дня, потім обережно зливають і варять, весь час знімаючи шумовиння. Коли об'єм соку зменшиться вдвоє, до нього додають цукор і варять до готовності. Гаряче желе розливають у сухі банки і закатують сухими кришками.

На 1 кг чистого соку потрібно 450—500 г цукру.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: смородина




Категория: Заготовки | Добавлено 26.08.2014
Просмотров: 1160 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Желе з порічок і чорної смородини"

Желе

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика