Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ФРУКТОВІ  ЗАГОТІВЛІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:42
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Много ли соли мы едим?
Маме будущего мальчика. Диета.
Частота пульса
Нервные нагрузки могут привести к ожирению


ФРУКТОВІ ЗАГОТІВЛІ


Заготівля з слив для джему і повидла

Для приготування цієї заготівлі відбирають здорові, цілком достиглі плоди, видаляють плодоніжку, після чого плоди миють і видаляють з них кісточки.

Очищені плоди укладають в емальований або алюмінієвий таз і уварюють протягом 15 хв на слабкому вогні, весь час помішуючи. Гарячу масу розфасовують у підготовлені 3-літрові бутлі, накривають кришками, закатують і охолоджують.

Бутлі під час охолодження встановлюють у перекинутому вигляді на кришку.

Заготівлю в будь-яку пору року можна використовувати для варіння з неї повидла або джему. Для цього відкривають бутель, викладають сливи в емальовану каструлю, додають цукор-пісок з розрахунку 1—2 кг цукру на 3 кг заготівлі для варіння повидла і 3,0—3,5 кг цукру для варіння джему.

Варять на слабкому вогні, весь час помішуючи масу.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: фрукты




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 532 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ФРУКТОВІ ЗАГОТІВЛІ"

ФРУКТОВІ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика