Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Фруктове пюре
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 13:29
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Худшее сочетание продуктов на завтрак: совет диетолога
Блондинки агрессивнее брюнеток
Диетологи рекомендуют соблюдать лимонную диету
Что сулит год Тигра?


Фруктове пюре


Фруктове пюре найкраще приготовляти з яблук і абрикосів. Плода миють, видаляють пошкоджені місця, серцевину і кісточки, кладуть в емальовану посудину, заливають невеликою кількістю води (10—15% від ваги плодів) і варять до повного розм'якшення, приблизно 10— 15 хв. Потім плоди протирають крізь друшляк. Якщо пюре рідкувате, його трохи уварюють, гарячим розфасовують у чисті банки, накривають кришками і стерилізують. Під час уварювання до пюре можна додавати трохи цукру (100—150 г цукру на 1 кг пюре).

Взимку фруктове пюре можна використовувати для приготування мусів, киселів, начинок. Приготовлене з цукром пюре можна використовувати у дитячому харчуванні.

Стерилізують пюре при температурі 85 °С: банки місткістю 0,5 л— 15 хв.

Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: фрукты на зиму, фрукты




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 500 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Фруктове пюре"

Фруктове

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика