Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БОРЩ СЕЛЯНСЬКИЙ ХОЛОДНИЙ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 24.11.2024, 21:54
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Как в соцсетях распознать людей с низкой самооценкой
Черника избавит от ожирения, гипертонии и диабета
Сокращение жиров в рационе оказалось эффективнее низкоуглеводной диеты
13 советов для задержки старения


БОРЩ СЕЛЯНСЬКИЙ ХОЛОДНИЙ
БОРЩ СЕЛЯНСЬКИЙ ХОЛОДНИЙ

Буряки миють, печуть у духовці до готовності. Обчищають від шкірочки, шаткують, збризкують оцтом і дають постояти 2—3 години. Картоплю чистять, нарізують кубиками і варять до готовності. Сухофрукти (яблука, сливи, вишні) перебирають, миють і варять до готовності в окремому посуді. Відвари з картоплі і сухофруктів охолоджують, зливають в одну посудину, кладуть варені фрукти, картоплю, підготовлені печені буряки, нарізані свіжі огірки, варені нарізані яйця, сіль та цукор. Розливаючи борщ, в тарілки кладуть сметану і посипають його дрібно нарізаними зеленою цибулею та кропом. На 400 г буряків — 400 г картоплі, 2 яйця, 200 г сухофруктів (яблука, сливи, вишні), 200 г свіжих огірків, 1,5 ст. ложки цукру, 0,5 склянки сметани, 2 ст. ложки дрібно посіченої зеленої цибулі, 2 чайних ложки дрібно нарізаної зелені кропу, 1 ст. ложку оцту.

БОРЩ СЕЛЯНСЬКИЙ ХОЛОДНИЙ З СИРОВАТКИ

Варять сироватку, всипають до неї пшона, рису або манних круп, заправляють сметаною з пшеничним борошном.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: борщ




Категория: Первые блюда | Добавлено 28.09.2014
Просмотров: 986 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БОРЩ СЕЛЯНСЬКИЙ ХОЛОДНИЙ"

БОРЩ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика