Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Борщ класичний з яловичиною
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Что больше всего терпеть не могут разные знаки Зодиака
Продолжительность выпекания теста в зависимости от его вида
Тщетно пытаетесь похудеть? Ешьте из красных тарелок!
Таблица калорийности субпродуктов


Борщ класичний з яловичиною


700 г яловичої лопатки або реберець
20 г смальцю
1 буряк
оцет
300 г капусти
2—3 картоплини
цукор
1 морквина
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 ст. л. томатної пасти або склянка перекручених томатів
1 шт. лаврового листя
чорний мелений перець
сіль
сметана
зелень петрушки

Залийте м’ясо холодною водою, доведіть до кипіння та варіть на дуже слабкому вогні до м’якості яловичини, дістаньте м’ясо та відкладіть.

Буряк очистіть, наріжте соломкою, побризкайте оцтом, трохи обсмажте, додайте томатну пасту, трохи води та тушкуйте до напівготовності.

Цибулину наріжте дрібно, морквину — соломкою та обсмажте на смальці.

Картоплю наріжте великими шматками, покладіть до бульйону, доведіть до кипіння покладіть нашатковану капусту. Варіть 10 хвилин.

Додайте тушкований буряк і моркву з цибулею. Варіть до готовності овочів та стежте, щоб картопля та капуста не розварилися. Якщо капуста молода, додайте її трохи пізніше.

Наприкінці покладіть нарізане шматочками м’ясо, посоліть, додайте чорний перець, лаврове листя та товчений часник. Якщо буряк несолодкий, можна додати 1—2 ч. л. цукру. Доведіть до кипіння та дайте настоятися 20 хвилин.

Подавайте зі сметаною та зеленню петрушки.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: борщ




Категория: Первые блюда | Добавлено 17.09.2017
Просмотров: 653 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Борщ класичний з яловичиною"

Борщ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика