400 г баранячого м’яса 60 г смальцю 1 цибулина 5 картоплин 400 г зеленої квасолі 1,7 л води 1/2 ч. л. кмину сіль чорний мелений перець
М’ясо наріжте невеликими шматочками та обсмажте на смальці в товстостінній каструлі, додайте нарізану дрібно цибулю, мелений у ступі кмин та чорний перець.
Залийте склянкою окропу та тушкуйте на слабкому вогні 40—60 хвилин до м’якості м’яса, якщо потрібно, додавайте ще води, але щоб м’ясо тушкувалося, а не варилося.
Влийте до м’яса решту води та доведіть до кипіння.
Картоплю очистіть, наріжте середніми шматочками та покладіть до бульйону. Варіть до напівготовності картоплі, потім додайте квасолю. Посоліть та варіть до готовності.
Перед подачею притрусіть нарізаною дрібно петрушкою. Похожие рецепты: