Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Суп бокарашів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Частота пульса
Что необходимо знать, чтобы дольше прожить
Маме будущего мальчика. Диета.
Вредные привычки, способные спровоцировать рак


Суп бокарашів


400 г баранячого м’яса
60 г смальцю
1 цибулина
5 картоплин
400 г зеленої квасолі
1,7 л води
1/2 ч. л. кмину
сіль
чорний мелений перець

М’ясо наріжте невеликими шматочками та обсмажте на смальці в товстостінній каструлі, додайте нарізану дрібно цибулю, мелений у ступі кмин та чорний перець.

Залийте склянкою окропу та тушкуйте на слабкому вогні 40—60 хвилин до м’якості м’яса, якщо потрібно, додавайте ще води, але щоб м’ясо тушкувалося, а не варилося.

Влийте до м’яса решту води та доведіть до кипіння.

Картоплю очистіть, наріжте середніми шматочками та покладіть до бульйону. Варіть до напівготовності картоплі, потім додайте квасолю. Посоліть та варіть до готовності.

Перед подачею притрусіть нарізаною дрібно петрушкою.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Суп




Категория: Первые блюда | Добавлено 17.09.2017
Просмотров: 437 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Суп бокарашів"

Суп

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика