судак 2 цибулини 2 морквини 4 картоплини 2 шт. лаврового листя 1/2 ч. л. чорного перцю горошком 1/2 ч. л. духмяного перцю горошком 2,5 л води сіль зелень петрушки
Рибу очистіть, видаліть плавники та зябра. Відріжте голову. М’ясо риби зніміть із кісток.
Кістки та голову залийте водою та доведіть до кипіння. Покладіть очищену моркву, цибулю, лаврове листя, чорний та духмяний перець. Зменшіть вогонь та варіть 1 годину. Процідіть бульйон.
Картоплю очистіть та наріжте великими шматками, покладіть у бульйон та варіть до напівготовності, додайте нарізані шматками м’ясо риби та моркву. Варіть до готовності картоплі. Посоліть, притрусіть зеленню петрушки.