Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Бограч (суп полонинський)
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.12.2024, 08:11
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Биологически активные добавки (БАД): проблемы применения
Как невероятно легко остановить распространение рака в организме
О суточной дозе углеводов
Стало известно, сколько нужно работать на работе, чтобы не умереть рано


Бограч (суп полонинський)


500 г яловичини
70 г смальцю
150 г моркви
100 г кореня петрушки
3 великих соковитих помідори
350 г картоплі
2 цибулини
400 г солодкого перцю
2 ст. л. сушеної паприки
1 ч. л. кмину
2 зубчики часнику
кілька шматочків гострого перцю
сіль
зелень петрушки
сметана
1,5 л води

В товстостінній каструлі розтопіть смалець та обсмажте нарізану цибулю й м’ясо, нарізане невеликими шматочками. Додайте сушену паприку та продовжуйте тушкувати на слабкому вогні.

Моркву та корінь петрушки натріть на тертушці та додайте до м’яса, долийте склянку води.

Помідори залийте окропом, облиште на 1—2 хвилини, вийміть із води та зніміть шкірочку. Наріжте помідори та солодкий перець маленькими кубиками та додайте їх у суп разом із гострим перцем.

Коли м’ясо майже приготується, влийте приблизно 1 л води, суп повинен бути густий, тому можна додавати воду невеликими порціями, щоб не помилитися.

Додайте нарізану кубиками картоплю та посоліть суп. Варіть до готовності картоплі.

У ступі розтовчіть кмин та часник і наприкінці варіння заправте суп.

До страви подавайте сметану, прикрашаючи зеленню петрушки.

Іноді в бограч додають галушки чи чипетке.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Суп




Категория: Первые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 454 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Бограч (суп полонинський)"

Бограч

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика