Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
28.11.2024, 14:32 |
|
Поиск
Суп із гарбуза
600 г гарбуза 30 г вершкового масла 2 цибулини 200 мл води 100 мл молока жирністю 3,2 % 100 г очищеного гарбузового насіння 3—4 скибочки білого хліба
Натріть цибулю та гарбуз на дрібній тертушці. Розтопіть вершкове масло, на слабкому вогні обсмажте цибулю 5 хвилин, не дайте їй потемніти.
Коли аромат сирої цибулі зникне, додайте гарбуз та готуйте, не збільшуючи вогонь, 10 хвилин.
Додайте воду та варіть 20 хвилин. Посоліть. Влийте молоко й готуйте ще 10 хвилин.
Зніміть з вогню, перетріть крізь сито.
Гарбузове насіння підсмажте на сухій пательні протягом 5 хвилин. Постійно мішайте.
Хліб наріжте на маленькі прямокутники та підсушіть у духовці при температурі 190 °С протягом 20—25 хвилин.
Розлийте суп по тарілках прикрасьте насінням та сухариками.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Суп
|
Категория: Первые блюда | Добавлено 18.09.2017
|
Просмотров: 477
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Суп із гарбуза"
|
|