Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Крупник
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Пищевые красители и детская гиперактивность
Борьба с авитаминозом
Парадокс ожирения: люди с избыточным весом живут дольше
Этот фрукт поможет избежать развитие рака


Крупник


200 г перлової крупи
потрухи з 3 курчат
40 г моркви
1 цибулина
8 шматочків сушених білих грибів
150 г картоплі
40 г вершкового масла
1 ст. л. олії
1,5 л води
сіль
зелень петрушки

Крупу залийте на ніч холодною водою або, якщо не маєте стільки часу, залийте окропом та залишіть на 4 години.

Білі гриби залийте водою та залишіть на 2—3 години

Промийте крупу, залийте так, щоб вода покривала її на 2 см, та варіть до готовності приблизно 40 хвилин. Потім обов’язково розітріть перлову крупу з вершковим маслом, поки вона не побіліє, дерев’яною ложкою. Посоліть.

Печінку очистіть від плівок та наріжте, у сердець відріжте зверху жир, шлунки очистіть від плівки та розріжте на 2 частини.

Шию, крильця, шлунки та серця залийте водою та варіть до готовності, приблизно 1 годину на дуже слабкому вогні. Процідіть бульйон та відкладіть м’ясо.

Цибулину та моркву наріжте кубиками та обсмажте на олії, додайте гриби без води, трохи просмажте. Покладіть у бульйон. Варіть на слабкому вогні 30 хвилин.

Картоплю наріжте шматочками, додайте до бульйону.

М’ясо очистіть від кісток. За 5 хвилин до готовності картоплі додайте куряче м’ясо, шлунки, серця та печінку. Наприкінці перемішайте з кашею, скуштуйте та додайте ще солі, якщо потрібно.

Прикрасьте зеленю петрушки.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Суп




Категория: Первые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 473 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Крупник"

Крупник"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика