Варену картоплю протирають крізь сито або пропускають через м'ясорубку, кладуть сирі яйця, заправляють сіллю, перцем і добре вимішують. З картопляної маси роблять коржики, накладають на них рисовий фарш з грибами, загортають кінці коржика, надають йому форми пиріжка, обкачують у борошні і смажать з обох боків до рум'яного кольору. При подачі на стіл картопляні пиріжки поливають вершковим маслом. Приготування фаршу. Рис перебирають, промивають, варять розсипчасту кашу і змішують її з січеними й трохи підсмаженими вареними грибами, підсмаженою січеною цибулею, меленим перцем і сіллю.
На 1 кг картоплі 1 яйце, З сі. ложки рису, З0 г сушених грибів, 1,5 цибулини, 1 ст. ложку жиру, І ст. ложку пшеничного борошна, 2 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку вершкового масла для поливання.