Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПИРІЖКИ З КАРТОПЛІ З ГРИБАМИ І РИСОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:46
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ешьте яблоки - будете дольше жить!
В Северной Корее разработали чудо-препарат от заболеваний ТОРС, Эбола и MERS
Таблицы калорийности мяса
Дичь может попасть под запрет


ПИРІЖКИ З КАРТОПЛІ З ГРИБАМИ І РИСОМ
Варену картоплю протирають крізь сито або пропускають через м'ясорубку, кладуть сирі яйця, заправляють сіллю, перцем і добре вимішують. З картопляної маси роблять коржики, накладають на них рисовий фарш з грибами, загортають кінці коржика, надають йому форми пиріжка, обкачують у борошні і смажать з обох боків до рум'яного кольору. При подачі на стіл картопляні пиріжки поливають вершковим маслом. Приготування фаршу. Рис перебирають, промивають, варять розсипчасту кашу і змішують її з січеними й трохи підсмаженими вареними грибами, підсмаженою січеною цибулею, меленим перцем і сіллю.

На 1 кг картоплі 1 яйце, З сі. ложки рису, З0 г сушених грибів, 1,5 цибулини, 1 ст. ложку жиру, І ст. ложку пшеничного борошна, 2 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку вершкового масла для поливання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Пирожки




Категория: Вторые блюда | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 562 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПИРІЖКИ З КАРТОПЛІ З ГРИБАМИ І РИСОМ"

ПИРІЖКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика