Помідор залийте окропом, облиште на 1 хвилину і зніміть шкірочку. Очистіть від насіння та наріжте тонкими скибочками.
Шпинат ретельно обмийте від піску та обсушіть. Кріп розберіть та залишіть тонкі гілочки. Змішайте з нарізаними помідорами, шпинатом. Можна додати трохи листя м’яти.
Зробіть грінки на сухій пательні.
Яйця збийте з сіллю, розтопіть вершкове масло на пательні, зменшіть вогонь та влийте яйця. Як тільки вони схопляться знизу, перемішайте, повторюйте, поки омлет не буде готовий. Не перетримайте яйця, вони не повинні вийти сухими.
Грінку змастіть вершковим маслом, покладіть шпинат з помідорами, зверху викладайте яйця. Похожие рецепты: