Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
22.11.2024, 12:15 |
|
Поиск
Кремзлики зі шкварками
1 цибулина 4 середніх картоплини з високим вмістом крохмалю 1 яйце 150 г підкопченого сала зелена цибуля чорний мелений перець сметана олія
На середній тертушці натріть цибулину й очищену картоплю та відразу перемішайте. Обов’язково в такому порядку, бо цибуля не дає темнішати картоплі.
Посоліть, додайте яйце, ретельно перемішайте.
Викладайте кремзлики столовою ложкою на розігріту пательню з олією, розрівнюйте, щоб усередині кремзлик був тонкий і легко просмажився.
Смажте на помірному вогні з обох боків.
Копчене сало наріжте дрібними кубиками та обсмажте на помірному вогні до золотистого кольору.
Подавайте кремзлики, притрусивши шкварками, зеленою цибулею та чорним перцем зі сметаною.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Шкварки, картофель
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
|
Просмотров: 455
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Кремзлики зі шкварками"
|
|