Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат з червоноголової капусти
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Таблица калорийности молока и молочных продуктов
Ученые рассказали о панацее от сердечно-сосудистых заболеваний
Дичь может попасть под запрет
Пищевые добавки


Салат з червоноголової капусти


Капуста червоноголова свіжа — 1233, маса перетертої капусти — 660, оцет 3 %-й — 150, цукор — 50, кориця — 0,1, гвоздика — 0,1, вода — 100, олія — 50. Вихід— 1000.

Підготовлену капусту нашаткувати, обшпарити, посипати дрібною сіллю (15 г на 1 кг капусти ) і перемішати, залишити на 15—20 хв, потім перетерти до появи соку і м'якої консистенції. Перетерту капусту злегка віджати, додати оцет, поставити в холодне місце на 1,5—2 год. Потім заправити відваром кориці і гвоздики з цукром.

Приготування відвару. У воду додати корицю, гвоздику і цукор, довести до кипіння, потім відвар настоювати протягом 30 хв і процідити.

Перед подаванням капусту полити олією. Забарвлення капусти змінюється залежно від реакції середовища. Так, якщо салат заправляють оцтом, то фіолетове забарвлення змінюється на червоне.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: краснокачанная капуста, капуста




Категория: Закуски | Добавлено 06.09.2015
Просмотров: 539 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат з червоноголової капусти"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика