Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мариновані овочі асорті з білокачанною капустою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:46
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Брокколи замедляет процессы образования раковых клеток
Девять признаков того, что вы теряете здоровье
Пивной живот образуется не от потребления пива
Ученые рассказали о панацее от сердечно-сосудистых заболеваний


Мариновані овочі асорті з білокачанною капустою


300 г кабачків, 300 г огірків, 400 г помідорів, 300 г білокачанної капусти, 200 г болгарського перцю, 100 г моркви, 30 г часнику, 20 г кореня хрону, 10 г свіжого гострого перцю, 3 лаврових листки, по 4—5 горошин чорного й духмяного перцю, 1 зонтик кропу

Для маринаду: 1 л води, 100 г цукру, 60 г солі, 50 мл 9 %-ного оцту

Пропорції овочів для цього рецепта можна міняти на свій смак. Кабачки й моркву нарізати кружальцями, капусту — великими шматками, болгарський перець розрізати на чверті. Помідори проколоти. На дно банки покласти спеції, кріп, нарізаний гострий перець, часник і хрін. Зверху викласти овочі, залити окропом на 15 хв. Потім воду злити, виміряти її об’єм і використати для приготування маринаду. У воду додати сіль, цукор, довести до кипіння, влити оцет і зняти з вогню. Залити овочі маринадом, що кипить. Банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: капуста на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 28.10.2017
Просмотров: 462 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мариновані овочі асорті з білокачанною капустою"

Мариновані

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика